Vaste Klanten Voordeel

Ontvang de beste aanbiedingen, informatie proeverijen en webinars

Italiaanse Klassiekers

Wij zijn Villa Fattoria en wijn is onze passie

 • Brunello Koopwijzer

  Brunello Koopwijzer

  Voorkom dat u een "dure" goedkope namaak Brunello koopt.

  Koopwijzer
 • Ontdek

  Ontdek

  Proef&Ontdek Italiaanse WijnWijzer

  Meer info
 • Barolo

  Barolo

  Alles wat je moet weten over de Koning der Wijnen

  Meer info


Villa Fattoria, ontstaan vanuit liefhebberij

Villa Fattoria is in 2005 door Clement van Dijk opgericht vanuit zijn passie voor Italiaanse wijnen. in zijn zoektocht door Italië zocht en vond hij de mooiste, beste en meest bijzondere Italiaanse wijnen. Bij Fattoria.nl delen wij onze passie voor wijn met onze klanten. Daarnaast geven wij u altijd de beste service. Wij zijn geen flessenverkoper of dozen schuivers. Wij willen u zo goed mogelijk helpen en informeren, zodat u de beste keuze kunt maken. Heeft u hier hulp of advies bij nodig? Bel ons dan op +31(0)85 - 876 95 96 of stuur een mailtje naar [email protected]
 

"De beste Italiaanse wijnen koop je bij Villa Fattoria. Keuze uit meer dan 1.000 verschillende Italiaanse wijnen, op voorraad."


Villa Fattoria staat voor het delen van de passie voor wijn. Maar vooral ook voor kennisoverdracht. Bij fattoria.nl vindt u filmpjes met de wijnproducenten, die met passie over hun wijn vertellen, veel artikelen over wijnen, een Brunello di Montalcino koopwijzer.

 

Het grootste assortiment Brunello's en Barolo's

In ons assortiment vindt u meer dan 100 verschillende Brunello's di Montalcino, allen van de hoogste kwaliteit. Maar ook meer dan 100 verschillende Barolo's. Geselecteerd voor u op de allerhoogste kwaliteit. Midden november organiseren wij onze jaarlijkse winter wijnproeverij. Bij de proeverij zijn altijd meerdere producenten aanwezig, die hun wijnen laten proeven aan de bezoekers.

 

Bewoon onze Italiaanse masterclasses of proeverijen bij!

Regelmatig organiseren wij masterclasses/proeverijen over grote Italiaanse wijnen, zoals: de Brunello di Montalcino proeverij, Barolo proeverij, Supertuscan proeverij, Amarone proeverij en meer.

Villa Fattoria heeft een onafhankelijk proefpanel van wijnspecialisten, die meehelpen bij het maken van de beste selectie van wijnen. De leden van het proefpanel delen ook hun proefervaringen met u als bezoeker. Zij schrijven artikelen, die worden gepubliceerd in de rubriek "nieuws" . De leden van het proefpanel zijn mensen met een grote passie voor wijn en hebben ook meerdere wijncurussen gevolgd. De meeste leden van het proefpanel zijn gecertificeerd vinoloog.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »