DE 10 MEEST POPULAIRE ITALIAANSE WIJNEN

12-05-16 / Villa Fattoria < TERUG NAAR OVERZICHT

HOUDT U VAN ITALIAANS ETEN EN EEN HEERLIJK GLAS ITALIAANSE WIJN?
Lees dan verder.

Italië is zonder meer het mooiste wijnland ter wereld! Nergens ter wereld worden zo enorm veel verschillende wijnen gemaakt in zo’n grote diversiteit. Weet u, dat er in Italië nog van zo’n 375 verschillende druivenrassen wijnen worden gemaakt?

Maar door al die diversiteit zie je al heel snel door de bomen het bos niet meer! Geen zorgen. Als de beste specialist van Italiaanse wijnen in Nederland gaan wij u op weg helpen om meer te weten te komen over Italiaanse wijnen.

Wij hebben voor u een GRATIS PDF E-PAPER gemaakt met de 10 MEEST POPULAIRE ITALIAANSE WIJNEN. In een handig overzicht krijgt u de 10 meest populaire Italiaanse wijnen op een rij. Uiteraard krijgt u in het overzicht ook de tips voor de beste wijn/spijs combinaties. Het overzicht helpt u om eenvoudig de juiste wijnkeuze te maken.

Wilt u ook weten wat de 10 MEEST POPULAIRE ITALIAANSE WIJNEN ZIJN?  

Klik hier voor uw GRATIS E-PAPER - PDF

REACTIES

REAGEER OOK!

VERZENDEN Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

MEER ARTIKELEN

BRUNELLO DI MONTALCINO 2014

Villa Fattoria - James Suckling - Robert Parker

De Brunello's di Montalcino 2014 hebben een onverwacht gunstige score.  Niemand had ooit gedacht dat 2014 een uitstekend jaar zou worden voor Brunello di Montalcino. Het regende te veel tijdens de oogst. Toch werden enkele uitstekende wijnen gemaakt .....

LEES VERDER
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »