EVENEMENTEN - ONLINE SEMINARS EN WIJNPROEVERIJ NAJAAR 2015

13-08-15 / Villa Fattoria < TERUG NAAR OVERZICHT

EVENEMENTEN KALENDER VILLA FATTORIA - NAJAAR 2015

Eind 2014 zijn wij begonnen met het geven van online seminars. Meer en meer klanten volgen deze online seminars of te wel webinars. Ook in het najaar 2015 zullen wij weer een aantal seminars houden.

In de planning staan:

- Introductie Italiaanse wijnen; Ontdek de basis van de Italiaanse wijnen, hoeveel wijn krijg je voor je geld, hoe voorkom je dat je wijnen koopt die niet de kwaliteit hebben die is beloofd, je kunt na de cursussen zonder problemen een uitgebreide wijnkaart lezen en zelf jouw eigen keuze maken. Ga mee op bezoek in een aantal Regio's

- een cursus in 4 delen, de wijnen van Noord-Oost Italië, Noord-West Italië, Midden Italië, en Zuid- Italië. In deze cursus gaan wij in op de autochtone druivensoorten in de Regio's, de DOC(G)'s, de historie van de vele wijnen, etc... Deze cursus is zowel in zijn geheel als in delen te volgen. Het seminar duurt ca. 1,5 uur per keer. U heeft volop de gelegenheid om uw vragen te stellen. U hoeft geen wijnkenner te zijn om aan deze cursus deel te nemen. De prijs voor deelname is € 10,00 per cursus;

- een online seminar over de Klassieke Toscaanse wijnen, de Brunello di Montalcino, Vino Nobile en de Chianti Classico. In deze cursus gaan wij in op de drie " topwijnen" gemaakt van Sangiovese. De verschillen, de DOCG's, wat zijn de regels etc... De prijs voor deelname aan dit seminar is € 10,00.

En weet u dat u deze online seminars kunt volgen via uw PC, laptop, tablet en zelfs via uw mobiele telefoon!

Veel mensen hebben dit voorjaar de cursussen gevolgd samen met vrienden en vele nieuwe wijnen ontdekt.
 

De deelnemers van de online seminars zijn super enthousiast, en schreven - "super interessant",  "veel nieuws gehoord", "Ik kan nu eindelijk de wijnkaart in een restaurant lezen en mijn keuze zelf maken", "leuk om zo veel nieuwe wijnen te ontdekken", "ik kijk nu heel anders naar wijnen", "zo interessant en dat terwijl ik geen wijnkenner ben", dit is voor herhaling vatbaar" , " zeer informatief, leuk om meer over druivensoorten te weten" en nog veel meer..... 

Om alvast meer kennis op te doen en wijnen zelf te leren ontdekken geven wij aan de deelnemers per seminar 2 flessen met schitterende wijnen weg. U heeft dus volop gelegenheid om een mooie fles wijn te winnen. Bovendien heeft u ook de kans om uw kosten voor deelname van € 10,00 volledig terug te krijgen.  
 

Naast  deze theoretische evenementen moet er nauurlijk ook worden geproefd. Onze winterproeverij staat gepland voor zondagmiddag 15 november 2015. Locatie NH hotel, Jaarbeutsplein, Utrecht, gelegen naast Utrecht CS.

Heeft u interesse in een van deze evenementen te volgen, laat het ons dan even weten. Meldt u hier aan voor onze nieuwsbrief (rechtsonder op de homepage) en krijg als eerste de informatie over de online seminars. Of stuur een maitje naar [email protected], dan krijgt u als een van de eersten bericht over de data.

Koop nu al vast uw ticket voor onze proeverij met 50% vroegboekkorting

REACTIES

REAGEER OOK!

VERZENDEN Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

MEER ARTIKELEN

Op 1 juli 2021 treedt de nieuwe Alcoholwet in werking. Eén van de nieuwe regels is dat webwinkels en bezorgdiensten die alcohol verkopen en leveren, een leeftijd controle moeten toepassen. Als gevolg hiervan zijn wij verplicht om ook uw geboortedatum op te vragen en te controleren bij het plaatsen bij een bestelling.

LEES VERDER
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »