VILLA FATTORIA SPAARPUNTEN - ONTVANG EXTRA KORTING

13-06-16 / Villa Fattoria < TERUG NAAR OVERZICHT

Klant zijn bij fattoria.nl levert u extra voordeel op. U kunt gebruik maken van ons automatisch spaarsysteem. Om te starten zijn er voor u geen kosten aan verbonden. Sterker nog u spaart zelfs al als u een account aanmaakt. U krijgt dan al gelijk uw eerste spaarpunten.

Om een Villa Fattoria spaarpunten account aan te maken klikt u rechtsonder op de pagina op  Villa Fattoria Spaarpunten. Direct krijgt u dan een overzicht van de punten die u op dat moment kunt verdienen. U ziet direct, dat als u een spaarpuntenaccount aanmaakt, u de eerste 200 punten op uw rekening heeft staan.


Bij elke aankoop die u doet, ongeacht de wijnen, dit kunnen aanbiedingen zijn, wijnen uit de kelderopruiming, of de duurste speciale wijnen, spaart u punten. 

Als u ons bij uw vrienden aanbeveelt krijgt u extra punten en uw vriend een eenmalige extra korting.

Het is zelfs mogelijk om zonder wijnen aan te kopen en alleen vrienden aan te bevelen zelf gratis wijnen te bestellen.

Zodra u voldoende punten heeft kunt u deze inwisselen in kortingcoupons. U bepaalt zelf wat de waarde van de kortingscoupon is. Bij de aanmaak van uw koritngscoupon wordt de tegenwaarde van deze coupon van uw tegoed afgeschreven.

De kortingscoupon kunt u dan gebruiken om uw wijnen met extra korting te kopen. Als u de coupon heeft aangemaakt maar niet direct gebruikt dan is dat geen enkel probleem. De coupon blijft gewoon geldig en u kunt hem dan later gebruiken.

Soms zijn er acties waar extra punten zijn te verdienen. Uiteraard maken wij daar dan melding van.

Veel van onze klanten maken al gebruik van het Villa Fattoria spaarsysteem omdat het zeer eenvoudig is en volledig automatisch werkt. Mocht u vragen hebben over ons spaarsysteem laat het ons weten. Zet uw vraag in de chat, stuur ons een Whatsapp 06 516 08 449, of stuur een mail naar info@fattoria.nl

Ga nu naar ons assortiment Italiaanse wijnen.

Of kijk ook eens naar ons mooie assortiment van hoge kwaliteitswijnen uit andere landen.

Nog geen account? maak nu uw account aan en u heeft uw eerste spaarpunten al binnen. Zo gemakkelijk werkt het. 

REACTIES

REAGEER OOK!

VERZENDEN Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

MEER ARTIKELEN

BRUNELLO DI MONTALCINO 2014

Villa Fattoria - James Suckling - Robert Parker

De Brunello's di Montalcino 2014 hebben een onverwacht gunstige score.  Niemand had ooit gedacht dat 2014 een uitstekend jaar zou worden voor Brunello di Montalcino. Het regende te veel tijdens de oogst. Toch werden enkele uitstekende wijnen gemaakt .....

LEES VERDER
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »