Celler de l’Era - Mas de les Moreres - DO Montsant

Sorteer producten op:
GEEN PRODUCTEN GEVONDEN

Biologische productie

Celler de l'Era is een familie-project dat in 2002 werd gestart in Mas de les Moreres. Het landgoed is totaal 72 ha en is gelegen in de nabijheid van Cornudella van Montsant, op de rechteroever van de rivier Arbolí.

Van het totale domein is 12 ha beplant met 41.000 wijnstokken van verschillende rassen.Zoals de locale rassen Grenache en Carignan en ook stokken van de internationale druivensoorten zoals Syrah, Cabernet Sauvignon en Merlot. De wijnen van Celler de l'Era zijn biologisch gecertificeerd door de Catalaanse Raad van biologische landbouwproductie (CCPAE). Deze certificering garandeert dat de producten volgens de regels van de biologische landbouw in het hele proces van productie, verwerking, verpakking en marketing worden gemaakt. Organische wijnbouw sluit elke behandeling met synthetische chemische producten (zoals herbiciden, pesticiden en meststoffen) uit. 


Bij Celler de l'Era staart respect voor het milieu en de zorg voor het land heel hoog in het vaandel. Door de lage dichtheid van de aangeplante wijnstokken en de handmatige bewerking van de wijngaarden bij de (groene) oogst, wordt de allerbeste kwaliteit van de druiven gecreëerd. Ook in de kelders wordt met het grootste respect voor de druiven gewerkt. Het eindresultaat is dan ook de beloning, prachtige wijnen waar de smaak en de geur van het fruit zelf de boventoon voert.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »