De Angeli - Musti Nobilis - Treviso - Veneto

Sorteer producten op:
GEEN PRODUCTEN GEVONDEN

Het wijnbedrijf DeAngeli Nobilis Musti begint in 1963 in Casale sul Sile, een stad in Noord-Italië, gelegen in de provincie Treviso. In dat jaar kocht Fabio Bergamo zijn eerste kleien wijngaard. Vervolgens bouwde hij ook een kleine kelder om de wijnen te kunnen maken en te laten rijpen.

In de volgende jaren koopt hij nieuwe wijngaarden aan, plant nieuwe stokken en renoveert de gebouwen op het landgoed. Nu is hij in staat om verschillende wijnen te produceren, te weten Cabernet, Merlot, Raboso, Malbec, Pinot Gris, Riesling , Verduzzo, Malvasia, Prosecco en Traminer.

Door zijn enorme passie, innovatie kracht en het belangrijkste doel om wijnen te maken waarbij hun oorspronkelijke smaak als uitgangspunt dienen begint hij al snel veel wijnen in de regio te verkopen. In 1983 werd Luca, de kleinzoon van Fabio geboren. Na een gedegen opleiding is Luca nu de inspirator van het wijnbedrijf.

Onder Luca zijn alle productieprocessen en alle zakelijke activiteiten onderworpen aan een uiterst strenge controle en hebben als doel de klanttevredenheid. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »