Domaine Bourdic - Languedoc - Côtes de Thongue

Sorteer producten op:
GEEN PRODUCTEN GEVONDEN

Domaine Bourdic is gelegen nabij de historische stad Pezenas in de Languedoc. Domaine Bourdic is een oud wijnbedrijf, waar de eerste wijnproductie al in de 18e eeuw plaats vond. Sinds 1992 is het bedrijf in eigendom van Christa Vogel en haar partner Hans Hürlimann. Het bedrijf heeft totaal 16 ha aan wijngaarden.

De wijnstokken zijn onze passie. De kwaliteit van de wijnen heeft zijn oorsprong in de keuze van de rassen, die het beste bij het gebied passen. Respect voor de natuur is het uitgangspunt bij de bewerking van de wijngaarden. Gezorgd wordt dat er een volledige balans is in de natuur, alleen zo kan de natuur haar kwaliteit terug geven in de druiven. De druiven kunnen alleen zo gezond groeien en weerstand bieden aan ziekten en plagen. Chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest wordt dan ook bij ons niet gebruikt.

Sinds 2000 werken wij volgens de goedgekeurde regels van de wijnbouw die onder controle staan van het label Vitealis. Veritas, een onafhankelijke organisatie die de kwaliteit controleert of wij ons aan de voorschriften houden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »