Tenuta Santa Maria di Gaetano Bertani

Sorteer producten op:
GEEN PRODUCTEN GEVONDEN

De wijnen van de familie Bertani, een uitdrukking van het terroir en van een grote passie...

 

Meerdere generaties van de familie Bertani (16e eeuw) hebben bijgedragen aan de vorming van een unieke filosofie voor het maken van de mooiste wijnen, door middel van intensieve zorg voor de stokken in de wijngaard. Door gebruik te maken van duurzame wijnbouwmethoden en niet te vergeten gebruik makend van al oude technieken. Het bedrijf innoveert voortdurend door de aanplant en verbetering van de autochtone Veronese druivenrassen. 

 

Zorgvuldig werk in de kelder en de lange rijping zorgen voor fantastisch mooie wijnen met elegantie een een groot potentieel voor veroudering, in het bijzonder van de prachtige Amarone wijnen. 

 

De wijnen worden nog steeds opgeslagen in de 16e eeuwse kelders van de Villa Mosconi Bertani in het hart van de Valpolicella Classica. 

 

Het wijnbedrijf Santa Maria di Gaetano Bertani is ontstaan uit een afsplitsing van de befaamde Bertani wijnproducent. Het oude bedrijf Bertani is een aantal jaren geleden opgesplitst waarbij de naam Bertani en het logo en de marketing bij het bedrijf bleven. De wijngaarden, de oude kelders en de wijnmakerij zijn overgegaan naar het nieuwe bedrijf Tenuta Santa Maria di Gaetano Bertani. 

 

Villa di Gaetano Bertani

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »