Grappa Riserva - Eligo dell’Ornellaia
Tenuta dell' Ornellaia - Bolgheri - Marchesi de Frescobaldi

Grappa Riserva - Eligo dell’Ornellaia

Unieke ambachtelijk gemaakte Grappa Riserva van Tenuta dell'Ornellaia, zachte aroma's, zijdezachte textuur, uniek in stijl. Meer
51,75
+ In winkelwagen
Nog 7 op voorraad.
Bij voldoende voorraad op werkdagen direct verzonden. Bij onvoldoende voorraad levertijd 3 tot 4 werkdagen. Gratis thuisbezorgd boven 75,00.
  • Snelle levering
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Villa Fattoria sparen
  • Orderverwerking op werkdagen tot 22.00 uur
  • Retourgarantie 180 dagen
  • extra korting

Productinformatie

Unieke ambachtelijk gemaakte grappa van Tenuta dell' Ornellaia

De grappa Riserva Eligo Ornellaia Ornellaia illustreert  de filosofie en compromisloze selectie van de druiven in de wijngaard. Alleen zo wordt het fundamenteel gelegd voor het maken van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Als in de herfst de Ornellaia wijnen naar hun Franse eiken vaten gaan om te verouderen worden de overgebleven schillen naar de diep verscholen Toscaanse plattelands distelleerderij gebracht.

Op basis van haar unieke expertise maken zij de mooiste grappa van de Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc en Petit Verdot druivenschillen.

In kleine koperen ketels wordt de grappa gedistelleerd om vervolgens in de originele eiken vaten van Ornellaia minimaal drie jaar verder te rijpen. Vervolgens wordt de grappa vermengd met de grappa uit eerdere jaren om extra diepte en karakter te krijgen. Waarna de grappa wordt gebotteld.

Met zijn zachte aroma's, zijdeachtige textuur en mooie gouden kleur is de Eligo Ornellaia Grappa Riserva is verschillend in stijl, uniek in oorsprong, geïnspireerd door de natuur en met de hand vervaardigd.

Overige informatie

Specificaties

  • Artikelnummer:BOL-2010-G15401

Recent bekeken producten

  •   Grappa Riserva - Eligo dell’Ornellaia

    Grappa Riserva - Eligo dell’Ornellaia

    51,75
    LEES MEER
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »