BRUNELLO DI MONTALCINO E-PAPER - GRATIS

09-02-16 / Villa Fattioria < TERUG NAAR OVERZICHT

De 10 belangrijkste tips, die je moet weten over de Brunello di Montalcino, hoe maak je de juiste keuze, hoe koop je de beste prijs/kwaliteit, hoe weet je zeker dat je een “echte” Brunello koopt en nog veel meer....

 

De Brunello di Montalcino is één van de meest befaamde en meest geliefde Italiaanse wijnen. En dat is ook heel begrijpelijk dat deze fantastische wijn bij enorm veel mensen erg geliefd is. De Brunello komt uit het zuidelijke deel van Toscane uit het stadje Montalcino.

Een echte Brunello kost behoorlijk wat geld. Maar daar krijg je ook veel voor terug. De Brunello is een fantastische wijn, vol, krachtig, complex, veel rijp rood bosfruit, en een fantastische lange afdronk met zachte tannines.

Een fles Brunello begint bij net iets minder dan € 30,00/fles maar kan ook oplopen tot meer dan € 400,00/fles. Doordat de Brunello een dure wijn is, zijn er helaas ook veel “NAMAAK” BRUNELLO’S op de markt, die je dan bij de bekende -knallers, -voordeel, goudbekroond, en outletshops met 50% korting, voor zo’n € 18,00, kunt kopen. Je denkt een “goedkope”  Brunello te kopen maar uiteindelijk ben je in 9 van de 10 gevallen te duur uit.

Speciaal voor jou als Brunello liefhebber hebben wij een GRATIS e-paper gemaakt om je op weg te helpen bij het maken van jouw beste keuze als je een Brunello wilt kopen.

In dit gratis e-paper vertellen wij je 10 BELANGRIJKSTE TIPS over de Brunello, die je moet weten, om de “juiste”  keuze te maken, tegen de beste prijs/kwaliteit. Je krijgt van ons tips hoe je kunt voorkomen dat je een dure “namaak” Brunello koopt. Je krijgt ook antwoord op de vragen waarom de Brunello zo’n dure wijn is, hoe je het beste van jouw Brunello kunt genieten, wat zijn de beste oogstjaren van de Brunello, wat zijn de beste Brunello’s, hoe je een Brunello kunt bewaren en nog veel meer.

Graag sturen wij je GRATIS ons speciale Brunello e-paper. Klik hier en ontvang direct ons speciale Brunello e-paper en onze nieuwsbrief. Als extra krijg je ook nog een PDF met de beoordelingen van de beste Brunello's. De wijnen zijn beoordeeld door James Suckling, de befaamde wijnjournalist.

Wij wensen je veel leesplezier. Heb je vragen, laat het ons weten. 030 66 212 83 of [email protected], whatsapp 06 516 08 449. 

 

REACTIES

REAGEER OOK!

VERZENDEN Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

MEER ARTIKELEN

Op 1 juli 2021 treedt de nieuwe Alcoholwet in werking. Eén van de nieuwe regels is dat webwinkels en bezorgdiensten die alcohol verkopen en leveren, een leeftijd controle moeten toepassen. Als gevolg hiervan zijn wij verplicht om ook uw geboortedatum op te vragen en te controleren bij het plaatsen bij een bestelling.

LEES VERDER
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »