Exclusieve relatiegeschenken bedrijven


Door ons uitgebreide assortiment van hoge Italiaanse kwaliteitswijnen verzorgen wij voor vele klanten, zowel particulieren als bedrijven, een mooi cadeau met een of meerdere flessen wijn.

Als u een mooi wijnpakket zou willen verzenden naar een vriend, kennis, of relatie kunt u zelf uw eigen wijnpakket samenstellen, dan wel gebruik maken van een van onze wijn cadeaupakketten. De meeste wijnen kunt u per fles kopen, waardoor u eenvoudig uw keuze kunt maken. Om de wijnen ook als echt cadeau te kunnen geven kunt u er ook een mooi houten kistje bij bestellen. Het is ook mogelijk een boodschap voor de afzender mee te geven. Wij printen uw boodschap dan uit en verzenden die met uw wijnen naar de geadresseerde. Het is goed voor u om te weten dat wij de wijnen over bijna geheel Europa kunnen verzenden. 

Ook voor bedrijven verzorgen wij veel opdrachten voor het verzenden van de relatiegeschenken in grotere aantallen. Kaarten die met uw wijncadeau moeten worden mee gezonden worden door ons ook mee ingepakt. 

Ons logistiekcenter kan er voor zorgen dat deze pakketten rechtstreeks bij uw relatiewordt afgeleverd. 

Hoe werkt het?

Zoek de door u gewenste wijn(en) in ons assortiment en bestel deze. Vervolgens bestelt u, indien u dit wilt, het daarbij behorende houten kistje. Vergeet bij de bestelling het juiste afleveradres niet te vermelden.
Vragen?, Advies? Offerte?

U kunt een email zenden naar [email protected] of bellen met +31(0)85 - 876 95 96.

 

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »