Verzenden & retourneren

Orders worden door Villa Fattoria, binnen de Benelux, gratis verzonden bij orders boven de € 75,00. Voor orders onder de € 75,00 berekenen wij een bedrag van € 8,50 voor orderverwerking en verzending. 

De orders worden op werkdagen tot 15.00 uur verwerkt. De bezorging vindt normaal gesproken de volgende dag plaats.


U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

 
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag van de onbeschadigde retour ontvangen wijnen binnen 14 dagen crediteren en naar uw bankrekening overmaken.


Wilt u uw order herroepen, dan kan dit eenvoudig via onze website. Indien u geen account heeft download dan hier ons order herroepingsformulier, vul dit in en stuur dit naar ons. U kunt uw order herroepen binnen 30 dagen na uw aankoop.

Indien een wijn u niet bevalt dan nemen wij binnen een termijn van 180 dagen na levering uw wijnen terug.

Wilt u de door u gekochte wijnen wilt terugsturen, dan wel omruilen, mailt u ons dan even o.v.v. de wijn de u wilt terug sturen. U kunt dit mailen naar [email protected] De retour flessen moeten in de oorspronkelijke flessendoos, dan wel in breukvrije flesverpakking worden aangeleverd op een depot van PostNL. De retouren worden door ons verwerkt zodra de flessen zonder breuk en schade bij ons logistiek centrum zijn aangeleverd.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

 
Weert, april 2022
Villa Fattoria

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »