Zelf een wijnproeverij organiseren?

Met vrienden, vriendinnen, collega's, clubgenoten, ....

Lijkt het u leuk om zelf een wijnproeverij met vrienden, vriendinnen, collega's en/of kennissen te organiseren?

Villa Fattoria biedt u deze gelegenheid. De kosten voor de wijnproeverij zijn € 175,= (€ 144,62 excl. BTW) voor maximaal 10 deelnemers. Bij meer dan 10 personen bedragen de kosten € 10,= (€ 8,26 excl. BTW) per deelnemer. Tijdens deze proeverij worden 6  verschillende wijnen (in de prijsklasse van gemiddeld € 12,= incl. BTW per fles) door u geproefd. Leuk is het om een thema voor de proeverij te kiezen, bijvoorbeeld:

  • de regio's Sicilië en Sardinië;
  • de regio's Friuli en Veneto;
  • de regio Toscane;
  • een rondje Italië

Het is uiteraard ook mogelijk om een proeverij te organiseren waarin duurdere wijnen worden geproefd. Bij een gemiddelde prijs van € 25,00 per fles bedragen de kosten voor de proeverij € 225,00 (€ 185,95 ex BTW).

De proeverijen kunnen op een door u opgegeven locatie worden verzorgd. De genoemde kosten voor de proeverij zijn inclusief reiskosten tot aan 50 km vanaf Utrecht. Bij meer kilometers wordt er een toeslag van € 0,50/km in rekening gebracht. Voor de zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 50,00.

Van de te proeven wijnen krijgt u een toelichting over het domein, de wijnen etc. Verder is het veelal mogelijk, ter introductie, video's en foto's te presenteren met beelden van de gekozen regio om de deelnemers een beter beeld te geven van de regio en de domeinen.  

In overleg met u wordt een keuze gemaakt van de te proeven wijnen. Uiteraard vullen uw gasten tijdens de proeverij het bijbehorende proefnotitie formulier in. Het spreekt vanzelf dat de datum en het tijdstip van de proeverij in overleg met u zullen worden bepaald.

Na de proeverij heeft u gelegenheid om enkele van de geproefde wijnen tegen een aantrekkelijke korting te bestellen.

Tevens hebben wij ook interessante mogelijkheden voor bijvoorbeeld service clubs zoals de Rotaryclub en Lionsclub, waarbij u als leden een gezellige avond heeft en volop kunt genieten van de wijnen en de hapjes en tevens het goede doel wordt gesponsord.

Interesse?

Stuur graag een email naar met uw contactgegevens naar
Villa Fattoria, dan nemen wij contact met u op: [email protected] of bel ons op +31 (0)85 876 95 96.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »