DANCE4-LIFE - SPONSORING VILLA FATTORIA

06-10-17 / Dance4life < TERUG NAAR OVERZICHT

De vierde editie van dance4life’s funky fundraiser was een unieke avond voor het goede doel: een ‘dancing dinner´ met een bijzondere show en veiling. Een van de pronkstukken van de veiling was een VIP reis naar de Abu Dhabi Grand Prix inclusief een ontmoeting met Max Verstappen op het circuit. Daarnaast werd onder meer een privé fotoshoot door fotograaf Jimmy Nelson en een ontmoeting met Doutzen Kroes geveild. Ook gingen er kisten met prachtige wijn en gesponsord door Villa Fattoria onder de hamer.

dance4life’s funky fundraiser 2017 heeft  ruim 395.000 euro opgeleverd. De opbrengst gaat naar de voorlichtingsprogramma’s van dance4life. Dance4life werkt samen met jongeren aan een gezonde toekomst. Met gebruik van muziek, dans en rolmodellen geeft dance4life jongeren seksuele voorlichting. In haar 13-jarige bestaan heeft dance4life al meer dan 2 miljoen jongeren verder geholpen en met de steun van alle partners en sponsoren komen daar de komende jaren nog miljoenen jongeren bij.

Onveilige seks is een van de grootste gezondheidsrisico's voor jongeren wereldwijd. In veel landen wordt geen tot nauwelijks seksuele voorlichting gegeven en hebben jongeren geen toegang tot condooms en anticonceptie. Vaak mogen ze zich niet zonder toestemming van hun ouders op soa's zoals HIV laten testen. Bovendien is de gezondheidszorg in veel landen niet goed op jongeren afgestemd en worden zelfs hun rechten geschonden. Hierdoor lopen jongeren gezondheidsrisico’s zoals HIV-infecties, ongeplande zwangerschappen en seksueel geweld. dance4life gelooft in de kracht van jongeren. Want sterke jongeren veranderen de wereld zelf. dance4life motiveert hen zélf in actie te komen voor hun leeftijdsgenoten. Zo werken we samen aan een gezonde toekomst.


 

REACTIES

REAGEER OOK!

VERZENDEN Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

MEER ARTIKELEN

Op 1 juli 2021 treedt de nieuwe Alcoholwet in werking. Eén van de nieuwe regels is dat webwinkels en bezorgdiensten die alcohol verkopen en leveren, een leeftijd controle moeten toepassen. Als gevolg hiervan zijn wij verplicht om ook uw geboortedatum op te vragen en te controleren bij het plaatsen bij een bestelling.

LEES VERDER
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »