DE 5 BESTE WIJNEN VOOR BIERDRINKERS

10-05-19 / Villa Fattoria < TERUG NAAR OVERZICHT

De 5 beste wijnen voor bierdrinkers

 

Liefhebber van een heerlijk glas koud bier? Je bent niet de enige. Ik was zelf ook een echte liefhebber van een heerlijk dorstlessend biertje, dat altijd naar meer smaakte. Speciaal biertjes het summum. Toch ben ik nu meer liefhebber van een mooi glas wijn, dan van bier. De overstap maken van bier naar wijn is niet zo eenvoudig. Wijn moet je leren drinken en proeven en ontdekken. Belangrijk is dat je met de juiste wijnen begint.

 

Graag helpen wij je op een eenvoudige wijze op weg om samen met jouw lief, jouw vrienden van een heerlijk glas wijn te genieten. Als Italië specialist natuurlijk een prachtige Italiaanse wijn. Goed om te weten, dat Italië het meest interessante wijnland ter wereld is en ook de grootste wijnproducent in Europa.

 

De 5 beste wijnen voor bierdrinkers.

 

ROOD:

 

Een Primitivo wijn uit de hak van Italië, gemaakt van Primitivo druiven. De Orion, prachtige Primitivo, vol, fruit, krachtig en toch zacht, lange afdronk. Zeer geliefde wijn bij onze klanten uitstekende prijs/kwaliteit.

 

Een Valpolicella, Ripasso wijn uit het gebied gelegen bij het Gardameer. De Ripasso van Begali is al jaren een van onze best verkochte en meest geliefde wijnen. Vol, droog, zacht, heerlijk rijp rood bosfruit en warm in de afdronk.

 

Een fantastsche rode wijn uit Sardinië, gemaakt van de Cannonau druiven. Het verhaal gaat dat de mensen in Sardinië zo oud worden door de gunstige flavanoïden in deze Cannonau wijn. Wil je gezond oud worden, ga dan voor deze wijn. Sartiu, Hoog gewaardeerde Cannonau, mooi in balans, heerlijk fris, sappig, volop fruit met mooie zuren, tonen van kaneel en zachte tannines.

 

WIT:

 

Een overheerlijke Vermentino, uit de Regio Liguria van Cantine Lunae, gemaakt van Vermentino druiven. Hoog gewaardeerde heerlijke frisse, zachte, fruitige witte wijn, wit fruit en citrus, mooie lange afdronk met een licht bittertje.

 

Een heerlijke witte wijn uit Sicilië, gemaakt van Grillo druiven. De Grillo van Donnafugata is in de mond zacht, aangenaam fris, heerlijk tropisch fruit, citrus, ananas en een heerlijk sappige afdronk.

 

Proef en Ontdek als liefhebber van een heerlijk biertje wat voor heerlijke smaken deze wijnen hebben te bieden. Neem er de tijd ervoor om wijn te ontdekken en je zult zien dat de kans groot is dat je over enige tijd kan genieten met vrienden, jouw lief van een heerlijk glas wijn. En natuurlijk blijft een heerlijk biertje zo op zijn tijd ook echt genieten!.  

REACTIES

REAGEER OOK!

VERZENDEN Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

MEER ARTIKELEN

Op 1 juli 2021 treedt de nieuwe Alcoholwet in werking. Eén van de nieuwe regels is dat webwinkels en bezorgdiensten die alcohol verkopen en leveren, een leeftijd controle moeten toepassen. Als gevolg hiervan zijn wij verplicht om ook uw geboortedatum op te vragen en te controleren bij het plaatsen bij een bestelling.

LEES VERDER
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »