GA JE NAAR ITALIË OP VAKANTIE? HOU JE VAN LEKKER ETEN EN EEN HEERLIJK GLAS WIJN?

17-03-16 / Villa Fattoria < TERUG NAAR OVERZICHT

GA JE NAAR ITALIË OP VAKANTIE? HOU JE VAN LEKKER ETEN EN EEN HEERLIJK GLAS WIJN? LEES DAN EVEN VERDER…..

Italië is zonder meer het mooiste wijnland ter wereld! Nergens ter wereld worden zo enorm veel verschillende wijnen gemaakt in zo’n grote diversiteit. Weet je, dat er in Italië nog van zo’n 375 verschillende druivenrassen wijnen worden gemaakt?

Maar door al die diversiteit zie je al heel snel door de bomen het bos niet meer! Geen zorgen. Als de beste specialist van Italiaanse wijnen in Nederland gaan wij je op weg helpen om meer te weten te komen over Italiaanse wijnen.

Wij hebben VOOR JOU een GRATIS MINI CURSUS ontwikkeld. En… je kunt gewoon thuis blijven. Je kunt de GRATIS MINI ONLINE CURSUS “INTRODUCTIE ITALIAANSE WIJNEN” in ruim 1 uur online volgen, op het moment dat het jou uitkomt.  Het is wel belangrijk om te weten dat het absoluut niet nodig is om wijnkenner te zijn. Het is alleen belangrijk dat je het leuk vindt om meer inzicht en kennis over Italiaanse wijnen te krijgen en dat je met ons mee wilt gaan op ontdekkingstocht.

Kijk de cursus op jouw pc, tablet of telefoon. Op alle platforms kun je gratis jouw wijnkennis verbeteren.

GA JE MEE OP ONTDEKKINGSREIS? Klik op onderstaande link. En je krijgt de link met de mini cursus in de mail. Bereid je vast voor op een fantastische vakantie in Italië met de mooiste wijnen. Klik hier en schrijf je direct in.

Heb je vrienden, die ook fan van Italië en Italiaanse wijnen zijn, deel de link, zij zullen je dankbaar zijn.

Schrijf je hier in voor de GRATIS introductiecursus.

Ciao
Clement

 

REACTIES

REAGEER OOK!

VERZENDEN Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

MEER ARTIKELEN

Liefhebber van een heerlijk glas koud bier? Wijn moet je leren drinken en proeven en ontdekken. Belangrijk is dat je met de juiste wijnen begint. Graag helpen wij je op een eenvoudige wijze op weg om samen met jouw lief, jouw vrienden van een heerlijk glas wijn te genieten.

LEES VERDER

BRUNELLO DI MONTALCINO 2014

Villa Fattoria - James Suckling - Robert Parker

De Brunello's di Montalcino 2014 hebben een onverwacht gunstige score.  Niemand had ooit gedacht dat 2014 een uitstekend jaar zou worden voor Brunello di Montalcino. Het regende te veel tijdens de oogst. Toch werden enkele uitstekende wijnen gemaakt .....

LEES VERDER
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »