IL GIORNALE - ITALIË NIEUWS

04-06-19 / Il Giornale < TERUG NAAR OVERZICHT

Ken je Il Giornale della Fiera al?

 

Il Giornale is een speciale krant voor alle liefhebbers van een beetje dolce vita in de Lage Landen.

Italiaanse redacteuren bewaken de Italiaanse ziel deze krant, die je zowel op papier als digitaal kunt lezen. Il Giornale wordt gemaakt voor echte Italiëliefhebbers en schrijft over Italiaanse zaken en smaken. De emotie van en voor het land en zijn inwoners komt tot leven in originele artikelen en onderscheidende vormgeving. Met een oplage van 70.000 exemplaren is dit de grootste Italiaanse krant voor de Nederlandse markt.

 

Italië Liefhebbers

 

Lezers waarderen de originele onderwerpen en relatief korte verhalen die op een zeer toegankelijke en verfrissende wijze zijn geschreven. De doelgroep van Il Giornale della Fiera is voor een deel dezelfde als die van dit digitale Italiëmagazine: liefhebbers van de Italiaanse smaak, stijl en levensfilosofie.

Met belangstelling voor kwaliteit van eten en kleding, uniek design van allerhande producten, de schoonheid van Italiaanse muziek en de warmte van de mensen. Lezers van Il Giornale della Fiera willen naar Italië op vakantie en genieten van natuur, cultuur en de culinaire rijkdom.

 

Verspreiding

 

Il Giornale della Fiera wordt verspreid via meer dan 600 speciaal geselecteerde locaties waar klanten de krant gratis kunnen meenemen. Winkels met een aan Italië gerelateerd aanbod, autodealers van Italiaanse merken, bij Italiaanse evenementen.

 

Een deel van de lezers ontvangt de krant thuis samen met hun bestelling bij een webshop met Italiaanse producten, bij hun vakantieboeking of via hun docent Italiaans. Sinds 2015 kunnen lezers de krant tegen betaling ook thuis op de mat krijgen.

 

Italië Evenement

Il Giornale is ontstaan vanuit het Italië Evenement. Beide waren van dezelfde eigenaar. Sinds oktober 2018 is Il Giornale van Oseberg Publishing B.V..

 

De laatste editie van Il Giornale lees je hier online.

 

REACTIES

REAGEER OOK!

VERZENDEN Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

MEER ARTIKELEN

Op 1 juli 2021 treedt de nieuwe Alcoholwet in werking. Eén van de nieuwe regels is dat webwinkels en bezorgdiensten die alcohol verkopen en leveren, een leeftijd controle moeten toepassen. Als gevolg hiervan zijn wij verplicht om ook uw geboortedatum op te vragen en te controleren bij het plaatsen bij een bestelling.

LEES VERDER
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »