PROSECCO WIJNEN KRIJGEN EEN ECHTHEIDSZEGEL - PROSECCO DOCG

05-10-14 / Villa Fattoria < TERUG NAAR OVERZICHT

Prosecco is nog steeds populair, dat blijkt uit het aantal merken dat jaarlijks op de markt komt. Om de echte Prosecco te onderscheiden van wannabe bubbelwijnen krijgen de authentieke flessen nu een zegel.

Vanaf 1 januari 2012 zullen, als gevolg van Italiaanse wetgeving, alle Proseccoflessen een zegel krijgen. Met dit zegel garandeert de producent de echtheid van de fles."De zegel wordt gebruikt op zowel de Prosecco Frizzante DOC als de Prosecco Spumante DOC. Het authenticiteit zegel is eigenlijk een strook die zal worden gebruikt op de Prosecco DOC flessen. Het is een zegel dat garandeert dat alle flessen zijn geproduceerd volgens de "Prosecco DOC" regels. Het is een blauwe strook en alle flessen geproduceerd na 1 januari 2012 zal het hebben.

REACTIES

REAGEER OOK!

VERZENDEN Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

MEER ARTIKELEN

Op 1 juli 2021 treedt de nieuwe Alcoholwet in werking. Eén van de nieuwe regels is dat webwinkels en bezorgdiensten die alcohol verkopen en leveren, een leeftijd controle moeten toepassen. Als gevolg hiervan zijn wij verplicht om ook uw geboortedatum op te vragen en te controleren bij het plaatsen bij een bestelling.

LEES VERDER
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »