WIJNTRENDS IN 2014 - 1 ONTDEK NIEUWE WIJNEN EN SMAKEN!

03-05-15 / Clement van Dijk < TERUG NAAR OVERZICHT
De komende weken zullen wij aandacht schenken aan een aantal wijnen, die meer dan de moeite waard zijn om te ontdekken en te proeven. Deze week vragen wij uw aandacht voor een prachtige wijn van een eeuwenoud wijnbedrijf in Trentino, gelegen even ten noorden van de Monte Baldo en het Gardameer. Het bedrijf is slechts 17ha groot en is opgericht om en nabij 1600,  Het bedrijf De Tarczal is in  familiebezit gekomen, als bruidsschat verkregen, van Geza de dell ' Adami Tarczal, vloot admiraal van de Koninklijke keizerlijke van het Oostenrijks-Hongaarse Rijk. Benieuwd naar hun wijnen? Wij verkopen hun wijnen rechtstreeks via ons nieuwe platform DirectWijnMarkt.

REACTIES

REAGEER OOK!

VERZENDEN Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

MEER ARTIKELEN

Liefhebber van een heerlijk glas koud bier? Wijn moet je leren drinken en proeven en ontdekken. Belangrijk is dat je met de juiste wijnen begint. Graag helpen wij je op een eenvoudige wijze op weg om samen met jouw lief, jouw vrienden van een heerlijk glas wijn te genieten.

LEES VERDER

BRUNELLO DI MONTALCINO 2014

Villa Fattoria - James Suckling - Robert Parker

De Brunello's di Montalcino 2014 hebben een onverwacht gunstige score.  Niemand had ooit gedacht dat 2014 een uitstekend jaar zou worden voor Brunello di Montalcino. Het regende te veel tijdens de oogst. Toch werden enkele uitstekende wijnen gemaakt .....

LEES VERDER
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »