De Tarczal - Trentino

Sorteer producten op:
GEEN PRODUCTEN GEVONDEN

Az. Agr. De Tarczal is een eeuwenoud wijnbedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio Trentino, nabij Isera Vallagarina. De huidige eigenaar is Ruggero Dell'Adami de Tarczal. Het bedrijf is al eeuwen eigendom van  de familie. Het bedrijf is rond 1600 als bruidsschat geschonken door  Geza de dell ' Adami Tarczal, vloot admiraal van de Koninklijke keizerlijke van het Oostenrijks-Hongaarse Rijk.
 

Het Vallagarina gebied is al eeuwen bekend om haar mooie wijnen. Het unieke terroir is gelegen tussen de Monte Baldo (Lago di Garda) en Monte Bondone. De wijngaarden zijn rijk aan basalt die er mede voor zorgen dat deze schitterende Marzemino en Cabernet Franc wijnen opleveren.


De familie heeft totaal  17 ha. aan wijngaarden. Deze zijn gelegen op het middendeel van de bergen aan de rechterkant van de rivier de Adige.  De wijnen worden  uitsluitend gemaakt van druiven uit de eigen wijngaarden. De productie wordt hierdoor beperkt, maar sluit aan bij de familie traditie om uitsluitend hoge kwaliteitswijnen te maken in klassieke stijl.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »