Marisa Cuomo - Furore - Amalfi

Sorteer producten op:
GEEN PRODUCTEN GEVONDEN

Marisa Cuomo - Furore - de mooiste wijnen van de Amalfi kust

Cantina Marisa Cuomo startten Andrea Ferraioli en Marisa Cuomo hun wijnbedrijf nabij Ravello, aan de Amalfi kust. Totaal hebben zij ca. 10 ha aan wijngaarden. De wijngaarden zijn gelegen op de steile hellingen van de Amalfikust, met een fantastisch uitzicht op de zee. De wijngaarden liggen op een hoogte van rond de 500 meter. De stokken zijn aageplant begin- en midden 20e eeuw. De stokken in de wijngaard zijn zo rond de 60 tot wel 100 jaar oud. Het zijn dan ook "pre-phylloxera" stokken. De druifluis, die vele wijngaarden heeft verwoest, heeft geen huis gehouden in de wijngaarden rondom Amalfi.

De wijnen, die zij maken zijn magisch. Door de unieke combinatie van de warmte van de brandende zon, koelheid van de zee, de vochtigheid en de selectie van edele druivenrassen zorgen voor fantastische wijnen. De indrukwekkende wijnkelder is uitgehouwen in de rotsen.

De eigenaren Andrea Ferraiolo en Marisa Cuomo richten zich met wijnmaker Luigi Moio op het maken van wijnen van de hoogste kwaliteit met unieke smaken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de oude geheimen van de lokale wijnboeren en geavanceerde hedendaagse technieken.

Proef de wijn en ontdek de ware en authentieke smaak van het uitzonderlijk land. Furore, het dorp vastgeklampt aan de kust van Amalfi. Furore is ingeklemd tussen de steile rotsen met een fantastisch uitzicht op zee. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »