Nativ - Irpinia - Campania

Sorteer producten op:
GEEN PRODUCTEN GEVONDEN

De Azienda Agricola Nativ werd opgericht in het hart van Irpinia, in Paternopoli, op initiatief van Dr. Mario Ercolino, een internationaal gerenommeerde oenoloog, en Dr. Roberta Pirone "gespecialiseerd in voedingswetenschappen", met als één doel om uitmuntende wijnen te maken. Het bedrijf, opgericht in 2008, produceert de specifieke wijnen uit het Irmpinoa gebied, zoals Aglianico, Aglianico di Taurasi en wit Fiano di Avellino, Greco di Tufo en Falanghina. 
 
De grond van wijngaarden is bijzonder vruchtbaar, dankzij de vulkanische oorsprong. Totaal heeft het bedrijf 15 ha aan wijngaarden gelegen tussen de plaatsen Paternopoli en Taurasi, in de Regio Campania.
 
De naam NATIV (inheems) werd gekozen omdat het bedrijf zich uitsluitend wil richten op de autochtone druivenrassen, rekening houdend met de wijnbouw tradities in de regio Irpinia.
 
De wijnen van Nativ hebben een uniek en ondubbelzinnig karakter. Gebruik wordt gemaakt van innovatieve vinificatie methoden, maar altijd verbonden en in overeenstemming met de tradities. De wijnen zijn van ondubbelzinnige kwaliteit, die iedere keer weer de wijndrinker de juiste keuze bevestigd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »