Tormaresca - Antinori - Puglia

Sorteer producten op:
GEEN PRODUCTEN GEVONDEN

Antinori heeft in de hak van Italië in Puglia 2 schitterende wijnbedrijven, Tenuta Bocca di Lupo, even ten zuiden van Bari. Het landgoed "Bocca di Lupo", totaal 130 ha groot, is gelegen in het Castel Del Monte DOC gebied, op 250 meter boven de zeespiegel in de nabijheid van de vulkaan Vulture. Het klimaat kenmerkt zich door de uitstekende temperatuur, en de bodemsamenstelling. 

Meer zuidelijk Masseria Maime dat even ten zuiden van Brindisi is 
gelegen in een van de mooiste gebieden van Salento. Het bedrijf, heeft een oppervlakte van ongeveer 500 ha., waarvan ongeveer 350 ha zijn beplant als wijngaard en 85 ha met olijfbomen. Het domein ligt direct aan de Adriatische kust, waardoor een uniek landschap ontstaat met een mengeling van wijngaarden, bossen en dennenbossen en de zee. Het hart van het landgoed bestaat uit de "Cantina Tormaresca".

Beide bedrijven vallen onder het bedrijf van Antinori in Puglia, Tormaresca. Bekijk onze film van ons bezoek om enige indruk te krijgen van dit prachtige bedrijf. Overigens is het niet alleen een heel mooi bedrijf maar zijn de wijnen ook van superiore kwaliteit. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »