BASIS OVERZICHT WELKE WIJN BIJ WELK TYPE GERECHT

03-12-15 / Villa Fattoria < TERUG NAAR OVERZICHT

Om u op een eenvoudige wijze te helpen bij het maken van uw wijnkeuze hebben wij een overzicht gemaakt van een aantal gerechten en welke wijnen hier het beste bij passen. Als u op het gerecht klikt krijgt u direct een overzicht van de wijnen die hier het beste bij passen. 

In de linkerkolom kunt u de selectie eventueel verder filteren, naar bijvoordeeld Regio en/of Beoordelingen. Bovendien kunt u hier de volgorde bepalen, beginnend bij de duurste wijnen of beginnen bij de goedkoopste wijnen in de selectie.

Het wijnadvies is geen sommeliersadvies, omdat hierbij nog vele extra aspecten van bijvoorbeeld de wijze van bereiding, ingrediënten en gebruik van kruiden een rol spelen. Het geeft u wel op een eenvoudige enige hulp bij het maken van uw wijnkeuze.

Basisoverzicht- Lekker bij:
 
Aperitief
 
 
Voorgerechten
salades
visvoorgerechten
antipasti
 
Hoofdgerechten
Vis:
Zeevruchten
Pasta/risotto met vis
Vishoofdgerecht
 
 
Vegetarisch
Pasta / risotto vegetarisch
Pasta/risotto met room en/of kaas
 
 
Vlees
Gebraden vlees
Gril gerechten
Steak
Kip
Wild
Lam
Kalfsvlees
Pasta/risotto met vleessaus
 
Pittige Oosterse gerechten
 
 
Dessert
Zoet
 
 
Kaasplateau
halfrijpe kaas
rijpe kaas

REACTIES

REAGEER OOK!

VERZENDEN Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

MEER ARTIKELEN

Liefhebber van een heerlijk glas koud bier? Wijn moet je leren drinken en proeven en ontdekken. Belangrijk is dat je met de juiste wijnen begint. Graag helpen wij je op een eenvoudige wijze op weg om samen met jouw lief, jouw vrienden van een heerlijk glas wijn te genieten.

LEES VERDER

BRUNELLO DI MONTALCINO 2014

Villa Fattoria - James Suckling - Robert Parker

De Brunello's di Montalcino 2014 hebben een onverwacht gunstige score.  Niemand had ooit gedacht dat 2014 een uitstekend jaar zou worden voor Brunello di Montalcino. Het regende te veel tijdens de oogst. Toch werden enkele uitstekende wijnen gemaakt .....

LEES VERDER
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »